parallax10.jpg
parallax5.jpg
parallax10.jpg

immersion seminars


SCROLL DOWN

immersion seminars


We welcome you to join us for an intensive seminar!  These are events that we organize ourselves, so if you have any questions, please contact us directly before registering.

It is not necessary to have taken previous seminars; each seminar may be taken independently of the others.   

We are constantly investigating, developing and evolving our own dancing and teaching.  Because of this, each Immersion Seminar is unique and different, even if the title or theme appears similar to a past seminar.


Immersion 25:  Connection, Communication and Presence in the Embrace and the Body

Thursday, August 24 – Sunday, August 27, 2017 |  Basel, Switzerland


Immersion 26: The Art of Colgadas – for advanced dancers only

Thursday, September 21 – Sunday, September 24, 2017 | Basel, Switzerland

About Immersion Seminars

Immersion Seminars are 4-day intensive seminars. The 16 hours of class are usually organized like this:
 
Day 1
16:30-18:30 Part 1 (2 hours)
18:30-20:30 Dinner Break (2 hours)
20:30-22:30 Part 2 (2 hours)
 
Day 2 & 3
14:00-16:00 Part 1 (2 hours)
16:00-17:00 Mid-Afternoon Break (1 hour)
17:00-19:00 Part 2 (2 hours)
 
Day 4
11:00-13:00 Part 1 (2 hours)
13:00-14:00 Lunch Break (1 hour)
14:00-16:00 Part 2 (2 hours)

Frequently Asked Questions

Have a question? Find answers to common questions on the FAQ page.

Need a partner?

Visit our Find a Partner page to contact other dancers!

Hotels and B+B

Here is a list of nearby places to stay

Help

How to register and pay: see our help page for a step-by-step guide.

parallax5.jpg

tango argentino


tango argentino


 
To be creative means to be in love with life. You can be creative only if you love life enough that you want to enhance its beauty, you want to bring a little more music to it, a little more poetry to it, a little more dance to it.
— Osho