Immersion 10 is currently full.

If you would like to be added to the waiting list, please register in the form below.  We will contact you if a place becomes available.

Name *
Name
 

Timetable

During the 4 days, the 16 hours of class are usually organized like this:

Day 1
16:30-18:30 Part 1 (2 hours)
18:30-20:30 Dinner Break (2 hours)
20:30-22:30 Part 2 (2 hours)

Day 2 & 3
14:00-16:00 Part 1 (2 hours)
16:00-17:00 Mid-Afternoon Break (1 hour)
17:00-19:00 Part 2 (2 hours)

Day 4
11:00-13:00 Part 1 (2 hours)
13:00-14:00 Lunch Break (1 hour)
14:00-16:00 Part 2 (2 hours)

Basel, Switzerland

Rathaus, by Anders Sandberg

Rathaus, by Anders Sandberg

Basel is at the "Dreiländereck", the "Tripoint" where Switzerland, Germany and France meet. We have curated for you a list of hotels and B&Bs located in Basel and nearby in France and Germany.  These are our recommendations.

In Basel during the Seminar

For those who like design and architecture, the Vitra Design Museum in nearby Weil am Rhein features an exhibition on Bauhaus: Design from Sept. 26, 2015 to Feb. 2, 2016.  Bus 55 from Claraplatz or Badischer Bahnhof stops in front of the museum (takes about 15-20 minutes).

 

 
 
The Tango is the ultimate communication between two people. It begins with an embrace, an initial sharing of affection, yet stresses individual balance... The mastering of one’s individual balance is what allows two bodies to dance as one, along with a technique that is clean and uncluttered, a form that is pure, a line that is classical and an elegance that is sublime.
— Miguel Angel Pla